Kleine crypto met potentie | Wat is de meest veelbelovende crypto?

Kleine crypto met potentie | Wat is de meest veelbelovende crypto?

0 39

Kleine crypto met potentie In dit artikel hebben we zeer nieuwsgierige kleine lokvogels samengebracht. Je moet ook zeker de video bekijken die we hebben gedeeld. Laten we nu meteen beginnen. 

Kleine crypto met potentie

Er zijn momenteel meer dan 10.000 cryptocurrencies die kunnen worden gebruikt voor investeringen of handel, dus het kan extreem moeilijk zijn om de beste cryptocurrency-opties te kiezen, vooral als je een beginner bent.

Om het u gemakkelijker te maken, zullen we de Top7 cryptocurrencies bekijken op basis van alle soorten cryptocurrencies die u in oktober 2022 kunt kopen, voordat hun waarde in de nabije toekomst omhoogschiet. Hopelijk kun je dankzij dit de volgende grote cryptocurrency ontdekken.

We zullen de top 7 cryptos en verborgen juweeltjes onderzoeken die in 2022 kunnen worden gekocht, samen met digitale munten, de toekomst van cryptocurrency en zelfs Bitcoin-alternatieven. Zorg ervoor dat je tot het einde leest om de verborgen bonusjuweel te ontdekken die we in dit artikel voor je hebben voorbereid.

XRP (XRP)

Nieuwe cryptomunten met potentie: XRP is een open-source cryptocurrency die gebruik maakt van een open-source gedistribueerd grootboek genaamd XRP Ledger. Het is ontwikkeld door Ripple, een enterprise blockchain-bedrijf dat wereldwijde transacties faciliteert.

Ripple zegt dat XRP is gebouwd voor betalingen en transacties sneller, betrouwbaarder en tegen lagere kosten kan afhandelen dan mogelijk is via standaard wereldwijde betalingsinfrastructuur.

Ripple is momenteel verwikkeld in een rechtszaak die is aangespannen door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission, die beweert dat het zich bezighoudt met niet-geregistreerde effectenhandel.

Het bedrijf en de SEC hebben de rechter gevraagd om te oordelen op basis van beschikbaar bewijs als alternatief voor een rechtszaak, meldde CoinDesk, maar er is nog geen indicatie wanneer — of als — dat zou kunnen gebeuren.

Ondanks de onzekerheid rond de pakken, groeide Ripple ‘ s On-Demand Liquiditeitsbetalingsproduct negenvoudig tussen het tweede kwartaal van 2021 en hetzelfde kwartaal in 2022, volgens het XRP Markets-rapport van 28 juli van het bedrijf.

Ripple kocht $ 200 miljoen terug in Series C-aandelen van een van zijn investeerders in wat analisten zeggen dat het een stap is om zijn balans te versterken voordat het naar de beurs gaat, meldde FXStreet.

De verwachting dat Ripple zijn beursgang zou aankondigen nadat de SEC-rechtszaak tractie heeft gekregen onlangs toen CEO Brad Garlinghouse CNBC vertelde dat het in feite de mogelijkheid van een IPO zou onderzoeken.

De prijs van XRP is aanzienlijk lager dan een jaar geleden en je kunt het kopen voor ruim onder de $1.

Kleine crypto met potentie: Chainlink is een ander Ethereum-token dat het gedecentraliseerde oracle-netwerk van Chainlink aandrijft. Dit netwerk wordt gebruikt om veilig verbinding te maken met externe gegevensbronnen, API ‘ s en betalingssystemen.

kleine crypto met potentie
kleine crypto met potentie Chainlink 

Chainlink beschrijft zichzelf als het mogelijk maken van real-world data en off-chain berekeningen om de mogelijkheden van slimme contracten uit te breiden met behoud van de voordelen van blockchain — technologie-namelijk de veiligheid en betrouwbaarheid ervan.

 

De chainlink-prijs beweegt in horten en stoten en zit momenteel op $7,75, een daling van meer dan 71% jaar op jaar, waardoor beleggers een kans krijgen om goedkoop te kopen.

Uniswap (UNI)

Welke kleine Coin gaat hard stijgen? Als een belangrijke speler onder gedecentraliseerde beurzen automatiseert Uniswap de handel in gedecentraliseerde financiële tokens tussen munthouders, waardoor iedereen die munten bezit een liquiditeitspool kan creëren voor elk tokenpaar dat ze kiezen.

Hoewel het zeer volatiel is, heeft Uniswap het voordeel dat het een vroege speler is geweest in de gedecentraliseerde uitwisselingsruimte, meldde US News. Het overtrof onlangs $ 1 biljoen in totaal handelsvolume, zij het van slechts 3,9 miljoen adressen, wat suggereert dat er voldoende ruimte is voor groei.

Polygon (MATIC)

Kleine crypto met potentie Polygon is een gedecentraliseerde applicatie gebouwd op het Ethereum-netwerk als een manier om Ethereum uit te breiden tot een multi-chain systeem. Gesteund door Coinbase en Binance, zou Polygon de oplossing kunnen zijn die ontwikkelaars nodig hebben om gedecentraliseerde applicaties sneller, efficiënter en goedkoper te implementeren, merkte Benzinga op en noemde MATIC het meest veelbelovende “layer two” — token-dat wil zeggen, een gebouwd op een bestaande blockchain.

Alle cryptocurrency-investeringen zijn zeer speculatief, maar het kan een goed teken zijn dat MATIC veerkracht toonde tijdens een verkoop van begin December 2021, met een stijging van 21% terwijl andere crypto ‘ s kelderden, meldde US News.

Het is sindsdien gecorrigeerd te midden van toenemende concurrentie, maar analisten zeggen dat Polygon wordt ondersteund door een sterk team en geluidstechnologie, waardoor MATIC een goede gok is op de langere termijn.

Stellar (XLM)

Kleine crypto met potentie Stellar is zijn eigen betalingsnetwerk en het gebruikt stellar lumens als valuta op dat netwerk. Hoewel het netwerk door iedereen kan worden gebruikt, was het bedoeld om financiële instellingen die grote transacties uitvoeren met elkaar te verbinden. Op het Stellar-netwerk kunnen dit soort transacties bijna onmiddellijk worden uitgevoerd tegen weinig tot geen kosten, in tegenstelling tot traditionele of zelfs concurrerende blockchain-netwerken.

De prijs van stellar lumen is het afgelopen jaar zeer volatiel geweest, maar analisten verwachten dat de XLM-prijzen in 2022 zullen stijgen. Je kunt een idee krijgen van waar XLM kan worden geleid door bitcoin te bekijken-prijzen van de twee cryptocurrencies bewegen vaak in dezelfde richting, volgens InvestorPlace.

Decentraland (MANA)

Kleine crypto met potentie
Kleine crypto met potentie Decentraland 

Kleine crypto met potentie Decentraland is het token achter een op Ethereum blockchain gebaseerd virtual reality-spel met dezelfde naam. Securities.io Decentraland is een virtuele 3D-wereld waar gebruikers grond kopen om content te ontwikkelen en te gelde te maken, goederen en diensten te kopen en andere eigendommen te bezoeken.

Als een metaverse innovator is Decentraland ondertekend door Versus Entertainment om te helpen bij de ontwikkeling van de verfilming van “The Infinite Machine”, die het verhaal vertelt Van Ethereum mede-oprichter Vitalik Buterin, meldde Variety.

Met een marktkapitalisatie van $1,29 miljard is dit cryptocurrency-project niet bepaald kinderspel.

NEAR Protocol (NEAR)

Kleine crypto met potentie NEAR Protocol is een layer-one blockchain ontworpen om een community-operated cloud computing-platform te zijn met snellere transactiesnelheden, betere output en verhoogde interoperabiliteit in vergelijking met concurrerende blockchains, volgens CoinMarketCap.

Hoewel het de volwassenheid mist van sommige van de andere blockchains van deze lijst, heeft het collectief dat belast is met het bijwerken van de initiële code en het vrijgeven van de updates, tot doel een zeer veilig platform te maken dat hoogwaardige activa zoals geld en identiteit kan beheren en tegelijkertijd functionaliteit biedt voor “gewone mensen”. NEAR heeft onlangs zijn eigen stablecoin uitgerold, $USN.

Een proof-of-stake-mechanisme genaamd Doomslug beveiligt het platform zonder de kosten op te drijven, en Nightshade-technologie splitst de transactiegeschiedenis van de blockchain om de verwerking te versnellen, meldde Benzinga. Het project heeft het potentieel om barrières voor Web3-adoptie te verminderen-Web3 is de slogan voor een op blockchain gebaseerd internet.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.